Bildtårtor

Nu kan du få din egen bild på tårtan!

Vi har nu en skrivare som kan printa bilder med livsmedelsfärg på sockerark. Det betyder att du kan få din egen bild, fullt ätbar, som dekoration på tårtan. Först ut att testa denna nya möjlighet var Felestad, som fick logo på tårtorna till sitt 20-årsjubileum. Vi kommer att lägga ut fler bilder så fort vi har gjort fler tårtor.

För bara 100 kronor extra printar vi valfri bild (som du själv äger rättigheten till) och sätter den på vår goda princesstårta. Tänk dig till exempel något av följande:

- En studenttårta med samma bild som på studentskylten
- En guldbröllopstårta med föräldrarnas bröllopsfoto
- Företagets eller idrottsföreningens logo på tårtan
- Låt ditt barn rita en teckning till ”Världens bästa mormor” och scanna
- Ett bildkollage med bilder ur livet till 50-åringen
- En födelsedagstårta med favoritdjuret till barnet

Endast fantasin sätter gränserna för möjligheterna! En bildtårta blir en given succé på både barn- och vuxenkalas. Hör av dig med dina idéer till oss, så hjälper vi dig att skapa en unik tårta. Vi kan hjälpa till med scanning av bilder om du inte själv har möjlighet. Vi behöver ca en veckas framförhållning för att göra en bildtårta, och något längre om ni kommer med papperskopior som först måste scannas. Vi vill också gärna passa på att berätta att våra tårtor alltid görs med riktig marsipan, och att det bara är själva bilden som blir gjord av sockerpasta. Ni har säkert sett många vackra tårtor, som visat sig smaka absolut ingenting annat än socker. Så är det inte med våra tårtor. Även om tårtan ska vara fin, så är det trots allt smaken som är viktigast, tycker vi.

 

Kommentarer inaktiverade.